logoTemplate

Članovi udruženja

Udruženje je orgаnizovаno po klubovimа i čine gа klub golubаrа, klub živinаrа i klub kunićаrа.

Podkategorije

 • Klub golubara

  Najviše uspeha u odgoju imaju naši članovi Kluba golubara koji su osvojili brojne titule kako na domaćim tako i na međunarodnim i specijalizovanim izložbama za pojedine rase.

  Takmiče se sa velikim uspehom u kategorijama „Standard" i „Sport". Kategorija „Standard" je za golubove kod kojih se ocenjuju njihove eksterijerne osobine , a „Sport" za golubove koji se takmiče u letu.

 • Klub živinara

  Članovi Kluba živinara sa uspehom gaje rasnu i ukrasnu živinu i takmiče se na izložbama sitnih životinja širom Srbije.

  O uzgoju rasne i ukrasne živine odgajivač Aleksandar Kuga, najpoznatiji po odgoju Holandskih beloćubastih koka, napisao je sledeće:

  „Ukoliko se mlad i nov odgajivač, prepun ljubavi prema rasnoj živini, upusti u ovaj hobi, neka bude siguran da će, pored svog ličnog zadovoljstva, steći i mnogo divnih prijatelja i poznanika i da nikada neće biti usamljen. A istrajnost u odgajivačkom radu i ljubav prema pernatim miljenicima, raznih boja, biće nagrađena postignutim uspehom i osvajanjem bezbrojnih priznanja."

 • Klub kunićara

  Članovi Kluba kunićara bave se uzgojom čistokrvnih rasnih kunića isključivo zbog takmičenja koje se odvija na izložbama sitnih životinja. Gaje kuniće velikih, srednjih , malih i patuljastih rasa čija se težina kreće od 0.9kg do preko 9 kg. Do sada su imali dosta uspeha na izložbama u Srbiji.

LOGO-UDRUZENJA

Kontaktirajte nas

Email:
Tema:
Poruka:
Koliko je dva plus tri